Now Reading
Подкаст ЗаЕдно – нашият нов проект! :)

Подкаст ЗаЕдно – нашият нов проект! :)Ако ти се слуша подкаст по смислени теми, ако си търсиш “хляб за размисъл” и ценно прекарано време – продължи да четеш (а и да слушаш) ;).
Слагам посланието на Орлин Баев за подкаста ни, а след него и кратко мое описание:

С радост насочвам към новия проект на школата за естествена психотерапия: Подкаст ЗаЕдно!Преди известно време споделих, че се чувствам като водещ на училище за особено надарени таланти. За да бъдеш естествен психотерапевт, се искат качества: любящо сърце, силна енергия, висок ум, много познания, качествено преминаване през нелеки житейски опитности, дисциплина и устойчива мотивация в житейското “маратонско бягане”.

Преподавам на млади хора с потенциал, красив и прозорлив ум, висока мотивация и най-вече, богати на любяща човещина и смисъл. Хора, които имат какво да кажат и знаят как да го направят, за да стигне до аудиторията и помогне.  


Идеята за подкаст “ЗаЕдно” дойде от Ines Raychevaедна особено мотивирана участничка в обучението. Грижата за платформите и координацията на проекта е нейна. В обработката се включват тя, Mariya Ilkova Petkova , а надявам се и други специализанти.
Записите реализираме в професионалното Jeng studio.Засега само звук, с тенденцията и за видео.

Сигурен съм, че подкаст “ЗаЕдно” ще намери своята публика и ще стига до сърцата на мнозина!

Споделям първия епизод. Темата е границите. Говорим аз и Инес.
Засега присъства в три платформи, но скоро ще бъде и в google podcast и apple.

Youtube: клик
Spotify – клик
Google podcast: кликУспех на проекта! 
__________

Подкаст ЗаЕдно е инициатива на БАЕП – българска асоциациа по естествена психотерапия. В епизодите участваме ние, специализантите – психолози и терапевти и говорим по теми, важни за всички нас днес. Теми, касещи психичното, философското, взаимоотношенията, трудностите, справянето и преодоляването.

Иска ни се да подкрепим онези от вас, които по някаква причина нямат възможност да работят със специалист – и да ви насочим в търсенето на смисъла, любовта, заЕдността и здравето.

__________ЕПИЗОД 1 – ГРАНИЦИТЕ

Орлин Баев – психотерапевт и Инес Райчева – специализант в школата по естествена психотерапия, говорят за границите – границите в живота, в отношенията, как и защо е нужно да се учим да ги поставяме. В епизода ще чуете и за някои базисни харатери и травми, с които работи естествената психотерапия, както и за проблемите със заявяването, прилепването, егоизма и егоцентризма и… себелюбовта.ЕПИЗОД 2 – МОТИВАЦИЯТА

За изкуството на мотивацията!

  • Какво е мотивацията?
  • Как да се уча да постигам целите си?
  • Как да бъда Творец на живота си?
  • Коя е посоката на душата ми?
  • Разликата между ИСКАМ и ТРЯБВА.
  • Какво е Локус на контрола?
  • Правилото 20/80;
  • До какво води редовната практика по осъзнатост и развитието на ролята на Вътрешния Наблюдател?  
  • Какво е принципът на удоволствието и връзката му с мотивацията?

Един разговор между Орлин Баев – психотерапевт и Инес Райчева – специализант в школата по естествена психотерапия.

See Also

Инес: Всяка сутрин, когато се събуждаме, всеки от нас има определен ресурс за деня. И, според мен, тук въпросът е много важен – КАК го давам аз този ресурс? Спънките пред мотивацията идват от маймуната на ума…  

Орлин: Когато действаме по вътрешното намерение на духа ни, тогава сме доволни от всяка стъпка на нашата пътека – не толкова важно е постигането по нея, колкото вървенето!

Youtube: клик
Spotify – клик
Google podcast: кликПриятно слушане! 🙂 
Copyright 2020 Ines Raycheva. Designed by NIVOA DESIGN

Scroll To Top